Eat and Bake

Enkel currygryta!

Superenkel och snabb currygryta med kyckling. 
 
Ingredienser: 
4 morötter 
1/4 kålhuvud 
1 röd paprika 
6 kycklingfiléer 
1 dl grädde 
2 dl vatten 
2 gula lökar 
1 vitlöksklyfta 
2 konserver färdih grytbas. Baserad på kokosmjölk. Jag valde Payeng curry! 
 
1. Hacka alla grönsaker och stek i en stor kastrull i ca 3 min. Häll sedan över vatten och koka så att morötterna blir ganska mjuka men inte helt genomkokta. 
2. Häll av vattnet på grönsakerna och stek kycklingen. 
3. Blanda i grytbaserna, grönsakerna och kycklingen + övriga ingredienser i kastullen och låt koka i ca 10 min. 
4. Servera med ris och pitabröd (recept på pitabröd finns längre ner! )
 
 



Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback